Thursday, March 10, 2011

04.03.2011 - Svetski molitveni dan / Svetový deň modlitieb / World Day of Prayer




Dana 04.03.2011 smo imali posebno bogosluženje, uključujući se tako u pokret Svetskog molitvenog dana. Ove godine su program pripremile sestre iz Čilea. U prilogu imamo jednu sliku i dve pesme koje smo pevali na bogosluženju, kao i prezentacija koju smo spremili kako bismo lepše shvatili situaciju u kojoj se Čile kao država nalazi.


Dňa 04.03.2011 sme mali zvláštne bohoslužby, zapájajúc sa tak do hnutia Svetového dňa modlitieb. Tento rok program pripravili sestry z Čile. Nájdete tu jednu fotku ako aj dve piesne, ktoré sme zaspievali na bohoslužbe, ako aj prezentáciu, ktorú sme pripravili, aby sme lepšie pochopili situáciu, v ktorej sa Čile ako štát nachádza.


On March 4th 2011 we had a special service, thus becoming part of the World Day of Prayer movement. This year's program was prepared by the sisters from Chile. You will find here a photo from our service and two songs we sung at the service, and a power point presentation which we prepared in order to understand better the situation in the country of Chile.








Pieseň: Vďaka

Pieseň: Hľadajte najprv

No comments:

Post a Comment