Saturday, October 29, 2011

MOZAIK (29.10.2011)


2 fish and 5 pieces of bread



Danas smo opet imali naš klub, na kome smo ponovo pevali, družili se i učili još jednu priču iz Biblije, kako je Isus od 2 ribe i 5 hleba nahranio celo mnoštvo ljudi. Osim toga što smo hleb i ribu mogli da vidimo, mogli smo i da ga okusimo. Najviše nam je bilo zabavno dok smo pravili ručni rad. Pogledajte nekoliko slika kako nam je bilo lepo. Pozivamo i svu drugu decu da nam se pridruže u novom terminu, i to u nedelju u 15h. :)














Dnes sme znovu mali náš klub, na ktorom sme znovu spievali, kamarátili sa a učili ďalší príbeh z Biblie, ako Pán Ježiš s 2 rybkami a 5 chlebmi nasýtil celý zástup. Okrem toho, že sme ten chlieb a ryby mohli vidieť, mohli sme ich aj ochutnať. Najviac sme sa však pobavili keď sme robili ručnú prácu. Pozrite sa na niekoľko fotiek ako nám bolo pekne. A pozývame aj všetky ostatné deti, aby sa nám pridali, odteraz v novom čase - nedeľou o 15h. :)




Today we had our club, again. We sang, hung out and learned another story from the Bible, how Jesus fed a lot of people with only 2 fish and 5 pieces of bread. Not only that we could see the bread and fish, we could taste them, too. The most fun we had was when we did the handicraft. Look at these pictures to see how much fun we had. :)

















No comments:

Post a Comment