Monday, December 26, 2011

Božić sa decom / Vianoce s deťmi / Christmas with the Children







I ove godine sme Božić proslavili i sa našim najmanjima. Bogosluženje u nedelju poslepodne smo umesto uobičajenog bogosluženja imali program koji su deca pripremila za decu. Imali smo dečji program - recitacije, par pesama kojimo smo hteli da ponovo sročimo Božju ljubav pokazanu prema nama u Vitlejemu. Imali smo i nekoliko skečeva koji su na svoj načim uveličali našu proslavu i mogli smo na malo drugačiji način da bacimo pogled na reč Božju. Stavljamo ovde par slika i audio i video zapise kako biste bar malo doživeli atmosferu koju smo imalil. Svakako, dečja proslava se ne završava, već i sutra nastavljamo u 17h!


Aj tento rok sme Vianoce oslávili aj s našími najmenšími. Bohoslužby v nedeľu poobede sme miesto obvyklých bohoslužieb mali program, ktorý deti pripravili pre deti. Mali sme detský program - básničky, zopár piesní, ktorými sme chceli vyjadriť lásku vyjadrenú v Betleheme. Mali sme aj niekoľko scénok, ktoré na svoj spôsob zveľadili našu oslavu a mohli sme sa na iný spôsob pozrieť na Slovo Božie. Dávame tu pre vás niekoľko fotiek, audio a video záznamov, aby sme aspoň trochu dožili atmosféru, ktorú sme mali. Samozrejme, detská oslava sa nekončí, ale aj zajtra pokračujeme o 17h!



This year we celebrated Christmas with our youngest, too. Our afternoon service on Christmas day was a special service - children's service prepared by children. We had a special program - recitals and a few songs with which we wanted to put into words the love of GOD shown unto us in Bethlehem. We had a few skits which were a way of making our celebration bigger and we could look at the Word of God in a different way. We show you a few photos, audio and video recordings so you can experience at least a little bit of the atmosphere we had that day. Of course, the children's celebration does not end - we continue tomorrow at 5 p.m.!
  










Celý program, ktorý pripravil MOZAIK

Jednotlivé časti programu (piesne):

Aj zborový spevokol zaspieval tieto piesne
pieseň Ó, ty vianočný


Video:

Scénka - Jozef a Mária
prvá časť


druhá časť



Scénka - Štyri adventné sviece



Zvončeky: Pán Boh je láska


Scénka - Kačenka

No comments:

Post a Comment