Monday, August 13, 2012

Club Padina




Da li ima nečeg bolje od podučavanja dece o Gospodu. Danas (subota, 11.avgust) smo se sreli u Padini i nastavili smo sa našim engleskim kampom. Lekcija koju smo danas čuli je bila o Samarjanki koja nam je pričala o njenom susretu sa Gospodom kod bunara i bila je oduševljena zbog toga što Gospod oprašta svaki greh koji napravimo. Najbolje je to što nas Gospod voli, čak i kad imamo velike oči, klempave uši, i kad imamo dobre ili loše ocene u školi - On nas uvek voli - sve podjednako. Mogli smo da pevamo, da učimo stih o tome da Gospod Isus oprašta svaki greh i nakon toga smo učili engleski - voće. Bilo nam je zaista zabavno, pošto smo se i tako međusobno mogli upoznati, jer smo govorili koje voće volimo a koje ne volimo (palac gore ili palac dole). Nakon toga smo odigrali i jednu igru "Prepoznaj me". Mogli smo dobro da se ismejemo, pošto smo mogli da imitiramo životinje. Kući smo išli radosni i zadovoljni, jer smo mogli još nešto novo da naučimo o Isusu i da smo bogatiji za nekoliko engleskih reči. I sledeće nedelje ćemo se družiti, ali ovog puta u petak u 18h! Sva deca su dobrodošla!



Čo môže byť krajšie ako vyučovať deti o Pánovi. Dnes (sobota, 11 august) sme sa stretli v Padine a pokračovali sme v našom anglickom kampe. Lekcia, ktorú sme počuli bola o Samaritánke, ktorá nám rozprávala o jej stretnutí s Pánom pri studni a bola nadšená z toho, že Pán Ježiš odpúšťa každý hriech, ktorý urobíme. Najzvláštnejšie je to, že nás Pán miluje, aj keď máme veľké oči, aj či máme dobré alebo zlé známky v škole - On nás vždy miluje, všetkých rovnako. Mohli sme spievať, učiť sa veršík o tom, že Pán Ježiš odpúšťa každý hriech a potom sme sa učili angličtinu - ovocie. Bolo nám veľmi zábavne, lebo sme sa aj na taký spôsob zoznamovali s tým kto aké ovocie má rád (mali sme palcom ukázať či sa nám páči). Potom sme si zahrali aj jednu hru, ktorá sa vola "Uhadni kto som". Mohli sme sa dobre zasmiať, lebo sme mali možnosť napodobňovať zvieratá. Odchádzali sme domov šťastní a spokojní, že sme sa mohli naučiť o niečo nové o Ježišovi a že sme bohatští o niekoľko nových anglických slov. Aj ďalší týždeň pokračujeme, tentokrát v piatok o 18h. Všetky deti sú vítané!



Is there anything more wonderful than teaching the kids about God? Today (Saturday, August 11th) we met in Padina and continued with our English camp. The lesson we heard was about the Samaritan woman who talked to us about her meeting with the Lord near the well and she was thrilled by the fact that the Lord Jesus can forgive us any sin we committ. The most amazing thing is that the Lord loves us and it does not matter if we have big eyes, floppy ears, good or bad grades in school - He ALWAYS loves us. We could also sing, learn a vers about how Jesus can forgive every sin and then we learned English - we learned about the fruit. It was very fun, because this was another way to get to know each other, because with each fruit we showed either a thumbs up or thumbs down, depending on whether we like the fruit or not. After that we played a game called "Guess who I am". We laughed out loud, because we could mimic the animals. We went home happy and content that we could learn yet another new thing about Jesus and that we were richer for a few new English words.



























No comments:

Post a Comment