Monday, May 7, 2012

Sunday with Guests

Jabuka

Danas (Nedelja) je ponovo bio pun dan uz naše goste. Ujutru su oni bili na bogosluženju u Jabuci i tamo su i otpevali neke pesme (koje možete videti na videu). Posle podne smo imali zajedničko bogosluženje u Padini, zajedno sa Kovačičanima i našim gostima iz Engleske. Bilo nam je zaista lepo i mada se nismo uvek razumeli (zbog jezika), mogli smo osetiti da nas Božja ljubav sjedinjuje i mogli smo zaista preživeti da smo deo Božje porodice.






Dnes (Nedeľa) znovu bol plný deň s našími hosťmi. Ráno boli na bohoslužbách v Jabuke a tam aj niekoľko piesní odznelo (ktoré môžete vidieť na videách). Po obede sme mali spoločné bohoslužby v Padine, spolu s Kovačičanmi a našimi hosťmi z Anglicka. Bolo nám naozaj pekne a hoci sme sa aj nerozumeli vždy (kvôli jazyku), mohli sme pocítiť, že nás Božia láska zjednocuje a mohli sme skutočne prežiť, že sme súčasťou Božej rodiny.






Today (Sunday) was also a busy day with our guests. In the morning they went to Jabuka UMC for worship and they sang a few songs there (you can see/hear them on video). In the afternoon, we had joint worship in Padina, together with people from Kovačica and our guests from England. It was really nice and even though we couldn't understand each other that well (because of the language), we could feel that the Love of God unites us and we could really experience that we are a part of God's family.



Padina













više fotografija // viac fotiek // more photos:

No comments:

Post a Comment