Monday, August 27, 2012

Poseta Alibunaru



Imali smo priliku da posetimo decu iz Alibunara, zajedno smo pevali, molili se i slušali lekciju. Pričali smo o prvom grehu i kako je došao na svet - i to zbog dvoje ljudi koji su odlučili da ne slušaju Boga. Često i mi imame svakakve borbe u životu, jer nas naš neprijatelj želi zavesti s puta, da ne slušamo Boga i da ne radimo ono što on želi od nas. Pošto je napolju bilo prijatno, igrali smo igre. Stvarno je velika milost što oni tako vredno posećuju klub svake nedelje i uče da sviraju na muzičkim instrumentima. Neka Gospod zaista sačuva njihovu veru.



Mali sme možnosť navštíviť deti z Alibunáru, spolu sme spievali a modlili sa a počúvali lekciu. Rozprávali sme sa o prvom hriechu a ako prišiel na svet a to kvôli dvom ľuďom, ktorí sa rozhodli neposlúchať Boha. Častokrát aj my všetci máme také boje v živote, lebo náš nepriateľ nás chce zviesť z cesty, aby sme nepočúvali Boha a nekonali to čo chce on od nás. Keď že bolo vonku príjemné, hrali sme sa hry. Naozaj je veľká milosť, že oni tak usilovne chodia do klubu každú nedeľu a učia sa tam aj hrať na hudobných nástrojoch. Nech Pán naozaj zachová ich vieru.



We had the opportunity to visit Alibunar. We sang together, prayed and listened to a Bible story. We talked about the first sin - how it came into the world through thow people who decided not to listen to God. We also often have such struggles in our lives, because our enemy is trying to sway us off the road, not to listen to God and do what He wants us to do. Since we had a nice weather, we went outside and played games. It is really a big mercy that they dilligently visit the club each Sunday and even learn to play musical instruments there. May the Lord keep their faith.

 

























No comments:

Post a Comment