Tuesday, February 21, 2012

MOZAIK (19.2.2012)



I ove nedelje smo u našem Mozaiku nastavili sa proučavanjem Jakova i govorili o iskušenjima. Pošto se Uskrs polako, ali sigurno približava, ove godine smo odlučili da uradimo nešto drugačije i nešto posebno za sve koji budu dolazili na bogosluženja u nedelju poslepodne. Znači, svake nedelje sve do Uskrsa (ukupno 6 nedelja) ćemo to raditi. Time želimo i mi da damo naš doprinos našoj zajednici. Kako biste saznali o čemu se radi, dođite i sami se uverite. :)






Aj tento týždeň v našom Mozaiku sme pokračovali s vyučovaním Jakuba a hovorili sme o pokušení. Keďže sa Veľká noc pomaly, ale iste blíži, tohto roku sme sa rozhodli urobiť niečo iné a niečo osobitné, pre všetkých ktorí prídu na bohoslužby v nedeľu poobede. Znamená, každú nedeľu až po Veľkú noc (do kopy 6 nedieľ) to budeme robiť. Tým chceme aj my dať náš prispevok do nášho zboru. Aby ste zistili o čom sa robí, prídite a pozrite sa. :)



This week in Mozaik we continued studying James and talked about temptations. Since Easter is steadily getting closer, we have decided to do something different and something special for everybody who comes to Worship service on Sunday afternoon. We will do this every Sunday until Easter Sunday (total of 6 Sundays). With this we want to give a small contribution to our congregation. If you want to know what we are planning, came and see for yourself. :)


No comments:

Post a Comment