Wednesday, February 22, 2012

English Class 3


 Već tri nedelje imamo časove engleskog u novoj, gornjoj sobi i stvarno nam je bolje ovde - imamo više mesta. Danas smo se prvi put uslikali, i hteli smo da to stavimo ovde. Drago nam je što imamo mesto na kome možemo imati razne aktivnosti. Nadamo se da ćemo uskoro imati prilike da počnemo i jednu grupu za učenje engleskog za decu gde ćemo kroz pesme i igre - znači na zabavan način - i sa najmanjima učiti engleski. Ukoliko se i vi interesujete, kad već budemo počinjali sa dečjom grupom, obavestićemo vas!



Už tri týždne sme naše hodiny angličtiny konali v novej, hornej izbe a je nám tu naozaj lepšie - máme viac miesta. Dnes sme sa po prvýkrát odfotili, tak sme to chceli dať tu. Sme radi, že máme miesto, v ktorom sa môžu konať takéto aktivity. Máme nádej, že čoskoro budeme v možnosti začať aj anglický krúžok pre deti, kde sa cez piesne a hry - teda na zábavný spôsob - budeme aj s najmenšími učiť angličtinu. Pokiaľ o to máte záujem, keď už príde k tomu, aby sme začali, dáme vám vedieť!


It has been three weeks already since we started having English classes in the Upper Room; and it really is better here - we have more space. Since we started, we took our first photo today and wanted to post it here. We are glad to have such a place where we can have activities like these. We hope to be able to start a English group for children, where through songs and games - in a fun way - we will be learning English with the little ones. If you are interested, when the time comes to start, you will be informed!

No comments:

Post a Comment