Saturday, February 25, 2012

Kovačičani u Padini


U sredu 22. Februara, posetili smo zajednicu u Padini, gde je održana evangelizacija od nedelje. To je posebno bogosluženje na koju pozivamo ljude da čuju više o Bogu. Mogli bismo ih nazvati i dani otvorenih vrata (iako su naša vrata uvek otvorena za svakog ko želi doći!). Ovogodišnja tema je bila "Kuda putuješ?" U našoj zajednici u Kovačici će evangelizacija biti od 8. do 11. Marta! Ovom prilikom želimo da podelimo sa vama nekoliko slika i video snimaka iz Padine. Pre nego što poslušate pesme, imajte na umu da mi nismo profesionalni pevači i na nekim mestima to neće biti najbolje, ali ono što je za nas najvažnije jeste da mi volimo Boga i pevamo iz srca!


V stredu 22. Februára sme navštívili zbor v Padine, kde sa konala evanjelizácia od nedele. Je to osobitná bohoslužba, na ktorej pozývame ľudí, aby počuli viac o Bohu. Mohli by sme ich nazvať aj dňami otvorených dverí (aj keď naše dvere sú stále otvorené pre každého, kto má záujem prísť!). Tohtoročná téma bola "Kam cestuješ?" V našom zbore v Kovačici sa evanjelizácia bude konať od 8. do 11. Marca! Touto príležitosťou sme chceli podeliť s vami niekoľko fotiek a video nahrávok z Padiny. Pred tým než si vypočujete piesne, majte na mysli, že my nie sme profesionálni speváci a možno to miestami nie je všetko najlepšie, ale to čo je dôležité je, že milujeme Boha a spievame zo srdca a pre nás je to najdôležitejšie!


On Wednesday February 22nd, we visited the church in Padina, where they had had revival meetings since Sunday night. It is a special kind of service when we invite people to hear more about God. We could call them "Open doors days" (although the doors are always open to those who wish to come!). This year's theme was "Where are you going (travelling)?" In our church in Kovačica, we will have a similar revival meeting from March 8th to 11th! On this occasion we wanted to share with you a few pictures and videos from Padina. Before you hear those songs, please note that we are no professional singers and there are moments when not everything sounds perfectly, but the most important thing for us is the we love God and we sing from our hearts!




Prišiel na zem konať dielo spásy



Stojím pred Tebou



Ó, Bože môj



Srdce strápené, neobávaj sa



No comments:

Post a Comment