Tuesday, May 1, 2012

MOZAIK (29.4.2012)


Ove nedelje smo ponovo na praktični način nešto radili u našem Mozaiku. Počeli smo u subotu, kad smo se okupili u našoj crkvi i pomogli Katki u spremanju. Usisavali smo, brisali podove i prašinu, jer smo želeli da sve unutra bude lepo i čisto. Reč Božja nas uči da naše srce treba da bude čisto, ali ne smemo zaboraviti i na našu okolinu - i ona treba da bude čista, kako bismo mogli da živimo zdrav život. U nedelju smo se ponovo okupili i zajedno pevali i razgovarali. U ponedeljak smo nastavili naš rad i zajedno sa starijima smo pomogli oko sređivanja male baštice pred ulaz u crkvu i pomogli smo sa sađenjem cveća. Radujemo se što smo mogli na ovakav praktičan način da učestvujemo u našoj zajednici.







Tento týždeň sme znovu na praktický spôsob mohli urobiť niečo v našom Mozaiku. Začali sme v sobotu, keď sme sa zišli v našom zbore a pomohli Katke v upratovaní. Vysávali sme, utierali podlahu a prach, lebo sme chceli, aby všetko vnútri bolo pekné a čisté. Slovo Božie nás učí, žeby naše srdce malo byť čisté, ali nesmieme zabudnúť aj na naše okolie - aj ono má byť čisté, aby sme mohli žiť zdravý život.V nedeľu sme sa znovu stretli a spolu spievali a rozprávali sa. V pondelok sme pokračovali v našej práci a spolu so staršími sme pomohli zriadiť záhradku pred vchodom do zboru a pomohli sme s kvetmi. Tešíme sa, že sme na taký praktický spôsob mohli zúčastniť sa v našom zbore.


This week we were able, again, to do something practical in our Mozaik. We started on Saturday, when we gathered in the church and helped Katka with the cleaning. We vacuumed, wiped the floors and the dust, because we wanted for everything to be nice and clean. The Word of God teaches us that our heart needs to be clean (pure), but we also cannot forget our environment - it also needs to be clean, so we could lead a healthy life. On Sunday we gathered again and sang and talked. On Monday we continued our work and together with some of the folks from the church we helped with the small garden in front of the church entrance and we helped with the planting of the flowers. We are glad that we were able to participate in our church in such a practical way.



No comments:

Post a Comment