Tuesday, May 8, 2012

Monday with Guests

Vršac

I danas (ponedeljak) je bio dan pun aktivnosti sa našim gostima. Dan smo proveli u Vršcu, gde smo posetili našu zajednicu, ali i vršački breg. Uveče su naši gosti bili prisutni na času engleskog, na kome su naši učenici mogli da isprobaju svoje umeće slušanje i konverzaciju, na osnovu onoga što smo do sada naučili na našim časovima. Bilo je zaista zabavno sa našim gostima.

English Class - Kovačica

Dnes (pondelok) tiež bol plný deň aktivít s našimi hosťmi. Deň sme strávili vo Vršci, kde sme navštívili náš zbor, ale aj vršacský kopec. Večer naši hostia boli prítomní aj na hodine angličtiny, na ktorom naší učeníci mohli vyskúšať svoje vedomosti počúvať a hovoriť anglicky, na základe toho čo sme sa do teraz na našich hodinách naučili. Bolo nám naozaj zábavné s našimi hosťmi.


Today (Monday) was also a busy day. We spent the day in Vršac, where we visited our church and the Vršac hill. In the evening, our guests were present at the English class, where our students were able to try out their hearing and conversational skills, according to what they had learned so far at our classes. It was really fun with our guests.



više fotografija // viac fotiek // more photos:

No comments:

Post a Comment