Tuesday, November 29, 2011

MOZAIK (27.11.2011)


Dana 27.11.2011 smo opet imali naš klub. Ovog puta smo imali malo opuštenu atmosferu i više smo razmišljali i razgovarali o Božiću i počeli da pripremamo naš program koji bismo želeli da izvedemo za Božić. Kao i proteklih godina, tokom programa pevamo, recitujemo, pa čak se mogao naći i poneki skeč. A sve to kako bismo na svoj (dečji) način ljudima pokazali smisao Božića. Uvek se radujemo tome i uvek se zaista lepo provedemo. Nadamo se da ćemo i ove godine moći na još lepši način da preživimo Božić a za to nam je u stvari potrebna i vaša pomoć! Želimo i vas da pozovemo na tu proslavu Isusovog rođenja, 25. Decembra. Za sada još uvek nismo sigurni u koliko sati ćemo imati ovo posebno bogosluženje (najverovatnije u 16 h), ali ako budete pratili ovaj blog, saznaćete na vreme. :)



Dňa 27.11.2011 sme znovu mali náš klub. Tentokrát sme mali trocha uvoľnenú atmosféru a viac sme rozmýšľali a rozprávali sa o Vianociach a začali sme priprávať náš program, ktorý by sme chceli ukázať všetkým cez Vianoce. Ako aj minulé roky, počas programu spievame, recitujeme a vie tam byť aj nejaký skeč. A to všetko, aby sme na svoj (detský) spôsob ľuďom ukázali zmysel Vianoc. Vždy sa tešíme na to a vždy máme super čas spolu. Dúfame, že aj tohto roku budeme môcť stráviť čas ešte lepšie a za to vlastne potrebujeme aj vašu pomoc! Chceme aj vás pozvať na tú oslavu Ježišových narodenín, 25. Decembra. Zateraz ešte stále nie sme istí o koľkej presne budeme mať tieto zvláštne bohoslužby (pravdepodobne o 16 h), ale pokiaľ budete sledovať tento blog, zistíte na čas. :)


On November 27th 2011, we had our club, again. This time we had a relaxed atmosphere and we talked more - in our thoughts we looked forward to Christmas, and we started preparing our Christmas program which we would like to show everyone at Christmas. Just as in the previous years, this program is filled with songs, poems and there is usualy a recital, too. All of it is so we could show in our own (children's) way  to others the meaning of Christmas. We always look forward to this and always have a great time. We hope to be able to have even nicer Christmas this year and for this we also need your help! We wish to invite you to the celebration of the birth of Jesus, on December 25th. For now, we are not quite sure at which hour will we have this special service (propably at 4 p.m.), but if you follow this blog, you will be informed in due time. :)


No comments:

Post a Comment