Thursday, March 22, 2012

English Class B



V piatok 16.3.2012 sme mohli začať s ešte jednou skupinou angličtiny pre dospelých. Prvá skupina, ktorá už chvíľu pokročila funguje už od októbra. Sme radi, že naša nová učebňa na poschodí nám ešte viac slúži než sme pôvodne mysleli a že nachádzame nové spôsoby ju využiť. Škoda len, že týždeň nemá viac dní a deň nemá viac hodín, lebo sa do tejto skupiny ani nezmestili všetci, ktorí majú záujem o učenie angličtiny. Musíme povedať, že nám je ľúto, že aj naša izba nie je väčšia pre všetkých záujemcov, ale je aj to pravda, že keby skupina bola väčšia, bolo by ťažšie efektívne sa učiť. Sme však radi, že aj na taký spôsob môžeme poslúžiť ľuďom Kovačice, ktorí z rôznych dôvodov chcú rozširovať svoje vedomosti. Pre všetkých ostatných, ktorí by sa tiež chceli k nám pridať, prosím vás sledujte informácie na tejto stránke a akonáhle uvidíme možnosť založiť ďalšiu skupinu, oznámime to tu!


U petak 16.3.2012 smo mogli započeti još jednu grupu engleskog za odrasle. Prva grupa koja već je sada već uznparedovala je sa nama od oktobra. Drago nam je da nam naša nova učionica služi još više nego što smo najpre mislili i što nalazimo nove načine da je iskoristimo. Žao nam je što nema više dana u nedelji i više sati u jednom danu, pošto se ni u ovu grupu nisu smestili svi koji su zainteresovani da uče engleski. Moramo da kažemo da nam je žao što gornja soba nije veća, za sve zainteresovane, međutim i to je činjenica da ukoliko bi grupa bila veća, ne bismo mogli efektivno da naučimo. Drago nam je što na ovaj način možemo da služimo ljudima Kovačice koji zbog različitih razloga žele da prošire svoje znanje. Za sve ostale koji bi takođe želeli da nam se priključe, molimo vas da pratite informacije na ovoj stranici i čim budemo videli mogućnost da osnujemo drugu grupu, objavićemo to ovde!

On Friday March 16th, we were able to start another English Class for adults. The fist group which is advanced now has been running since October '11. We are glad that our new classroom has been much more useful than we thought and that we are finding new ways of using it. We are sorry that there are no more days in a week and more hours in a day, since we were not able to accept everyone who is interested in learning English. We are sorry that our room is not bigger, for all of the interested, but it is also a fact that if the group were bigger, it would be more difficult to study efficiently. We are glad to be able to serve the people of Kovačica in such way who, for many reasons, wish to expand their knowledge. For all of the others who wish to join us, please follow this page and as soon as we have the possibility to found another group, you will be informed here.

No comments:

Post a Comment