Sunday, December 4, 2011

MOZAIK (4.12.2011)


Danas smo opet imali naš klub. Pošto se Božić već dosta približio, želeli smo da provežbamo pesme i recital koji želimo da prikažemo ostalima za Božić. Kao i svake godine, i sada smo naučili i neke nove Božićne pesme, tako da sada već imamo pozamašan repertoar. Ukoliko želite, možete doći 25. Decembra kako bi se i lično u to uverili. :)


Dnes sme znovu mali náš klub. Keďže sa Vianoce už dosť priblížili, chceli sme precvičiť piesne a recitál, ktorý chceme všetkým ostatným ukázať na Vianoce. Ako aj každý rok, aj teraz sme sa naučili nové Vianočné piesne, takže už teraz máme poriadný repertoár. Pokiaľ chcete, môžete prísť 25. Decembra, aby ste sa aj sami v to presvedčili. :) Slová jednej piesne, ktorú sme sa naučili sú:

Zvonia zvony Vianočné, bim, bam, bom,
nesú zvesti radostné v každý dom.
k tmavým srdciam svetla lúč preniká:
prišiel Ježiš vykúpiť hriešnika.

Zvoňte zvony, zvoňte len radostnú zvesť nám:
bim, bam, bim, bam, narodil sa Pán,
narodil sa Spasiteľ, plasajte,
piesne chvály, vďačnosti spievajte.

Hviezdička to hviezdičke rozpráva:
prišiel už deň čakaný oddávna,
ľudstvo voľnosť, nový rok našlo v ňom,
srdcia bijú radostne, ako zvon.


video nahrávku tejto piesne si najdete tu:


Today we had our club, again. Since Christmas is getting close, we wanted to practice our songs and our recital some more, which we want to show everyone at Christmas. Like every year, we learned some new Christmas songs and have quite the repertoir. If you'd like, you can come on December 25th and see it for yourself. :)


No comments:

Post a Comment