Wednesday, January 12, 2011

Propovednički stan, 2. deo / Kazateľský byt, 2. časť / The Parsonage, Part 2

Ovde bih hteo u nekoliko slika da pokažem kako su napredovali radovi u propovedničkom stanu. Bilo je dosta posla, kao što vidite, ali smo, hvala Bogu, sve mogli da završimo na vreme.


Tu by som chcel ukázať niekoľkými fotkami ako pokračovala práca v kazateľskom byte. Bolo tam veľa práce, ale vďaka Pánovi, všetko sa nám podarilo zakončiť včas.


Here I would like to show a few pictures of the work progress in the parsonage. There was a lot of work, but, thanks to God, as you can see, we managed to finish everything in time.





Ovako je izgledao ulaz na početku. / Takto vyzeral vchod na začiatku. / This is how our entrance looked like.



Pogled na stepenice. / Pohľad na schody. / View of the stairs.



Gornji sprat. / Druhé poschodie. / Second floor.



Nakon početka radova, ovako je sve izgledalo. Prašina i alat je bio na sve strane, pogotovo nakon probijanja zida za vrata između dve kuće.

Po začiatku prác, takto všetko vyzeralo. Prach a náradie bolo všade, najmä potom čo sa vybila diera v múre za dvere medzi dvomi domami.

At the beginning, this is how it all looked like. Dust and tools were all over the place, especially after breaking through the wall for the door between the two houses.



Jedna od soba - pre i posle krečenja. U svim sobama je ranije bio tipičan vojvođanski slovački način krečenja soba, sa valjcima.

Jedna z izieb - pred a po maľovaní. Vo všetkých izbách pred tým steny boli namaľované typickým vojvodinským slovenským spôsobom - "valčekovanie".

One of the rooms, before and after the painting. In all of the rooms, the walls were painted in a fashion typical for the Vojvodina Slovaks, with painting rollers.




Kuhinja, pre i posle probijanja vrata u ostavu.
Kuchyňa, pred a po vybytí dverí do komory.
The kitchen, before and after breaking through of the wall to the pantry.



I svakako, prašina na sve strane! Ali, tu je metla i veoma sposobne žene koje su to za čas posla pospremale.

A samozrejme, prachu bolo až po krk! Ale, bola tu metla a veľmi schopné ženy, ktoré to veľmi rýchlo poupratovali.

And of course, dust was all over the place! But, we had a broom and very efficient women who cleaned up everything in no time.



Kupatilo - pre/ Kúpelňa - pred / The bathroom - before.
Kupatilo-posle / Kúpelňa-po / The bathroom - after.

Pre / Pred / Before
Posle / Po / After

Veoma sposobni majstori / Veľmi zruční majstri / Very efficient handymen.


Ovde se nalazi samo izbor slika nekih mesta u našoj novoj kući. Ukoliko želite da vidite kako to sada izgleda, kad je sve završeno, dođite i učinite to lično. :) Radujemo se vašoj poseti!

Tu sa nachádza len malý výber fotiek miest v našom novom dome. Pokiaľ chcete vidieť ako to teraz vyzerá, keď je ukončené, príďte a učiňte to osobne. :) Tešíme sa vašej návšteve!

Here you can see a small selection of photos of our new home. If you want to see how it looks like now, when it's finished, come and do it in person. :) We look forward to your visit!

No comments:

Post a Comment