Saturday, January 22, 2011

Sprat / Poschodie / Upper floor

Na spratu imamo ukupno 4 prostorije (od kojih je jedna namenjena za WC) koje za sada nisu sređene, ali želimo da ih adaptiramo za potrebe naše zajednice. Najpre pogledajte par slika kako je to sve izgledalo na početku - pre početka radova i još i slike u toku radova.

Na poschodí máme dokopy 4 miestností (z ktorých je jedna určená na WC), ktoré zatiaľ nie sú zriadené, ale ich chceme adaptovať za potreby nášho zboru. Najprv sa môžete pozrieť na zopár fotiek, na ktorých sa vidí ako to bolo na začiatku - pred prácami ale aj zopár fotiek počas prác.

Altogether, we have four rooms on the upper floor (one of them was intended to be WC), none of which are finished so far. But we wish to adapt them for the needs of our church activities. First you can look at a few pictures of how it looked at the beginning - before the reconstruction and a few more pictures of the works.





Neke od slika soba na spratu, kao i stepeništa.
Niektoré z miestoností na poschodí.
Some of the rooms upstairs.



U jednoj od soba gore su se farbala sva vrata...
V jednej z horných izieb sa farbili všetky dvere...
In one of the rooms upstairs, we were painting all of the doors...




...ali su bila i pripremana slova koja smo hteli da stavimo na ulični zid, kako bi svi prolaznici znali da je ovo sada molitveni dom.
...ali tu boli tiež pripravované aj písmená, ktoré sme chceli položili na uličný múr, aby všetci okoloidúci mohli vidieť, že je toto teraz modlitebňa.
...but also, we prepared the letters here which we wanted to put on the street wall, so that all who pass by our house can see that this is a church!





Krst + plamen = simbol Metodističke crkve (Plameni jezici simboliraju Duha Svetog koji se na apostole spustio na dan Pentekosta).

Kríž + plameň = symbol Metodistickej cirkvi (Plamenné jazyky symbolizujú Ducha Svätého, ktorý zostúpil na apoštolov na Letnice).

The Cross + the flame = the symbol of the Methodist church (The flame symbolizes the Holy Spirit who came down on the apostles on Pentecost)




Dok smo radili, bilo je prašine na sve strane. Za sada je samo hodnik završen - same prostorije su ostale kao što su i bile - osim dveju soba koje su za sada ostava za razne stvari. :)

Kým sme pracovali, prachu bolo všade. Za teraz je len chodba dokončená - samotné miestnosti zostali také aké boli - až na dočasný sklad, ktorý sme urobili z dvoch. :)

While we worked, there was dust everywhere. For now, only the hallway is done - the rooms upstairs are just as they were before - except for the two that are now the storage rooms.


No comments:

Post a Comment