Monday, September 19, 2011

Padina 1 (2.9.2011)

Dana 2. Septembra 2011, u Padini je održan susret sestara iz Padine i Kovačice. Kao posebne gošće su bile i sestra Regula Štoc iz Švajcarske i Suzi Kalz iz SAD-a. Na neki način je to bio produžetak sestrinskog u Kisaču, gde smo nastavili u razmišljanju o temi "Ljubi Gospoda Boga i ljubi bližnjega svoga", i govorili smo o izgradnji odnosa među ljudima i uporedili smo ih sa izgradnjom mostova. Poruka koja nam je bila upućena je da negujemo naše odnose i pazimo na njih, da nam se ne bi srušili kao dotrajali mostovi. Opet vam uvodimo par slika.

Dňa 2. Septembra 2011, v Padine sa konalo stretnutie sestier z Padiny a Kovačice. Ako špeciálne hosťky boli aj sestry Regula Stotz zo Švajčiarska a Susie Kalz z USA. Na určitý spôsob to bolo pokračovanie sesterského v Kysáči, kde sme pokračovali uvažovať o téme "Miluj Pána Boha a miluj svojho blížneho" a hovorili sme o stavaní vzťahov medzi ľuďmi a porovnali sme ich s budovaním mostov. To čo nám bolo zvestované je, že potrebujeme pestovať naše vzťahy a dávať na nich pozor, aby sa nezrúcali ako opotrebované mosty. Znovu, uvádzame pre vás niekoľko fotiek.

On September 2nd 2011, there was a women's meeting in Padina for women from Padina and Kovačica. As special guests, there were Regula Stotz from Switzerland and Susie Kalz from USA. In a way, we continued thinking and talking about the same theme we had in Kisač - "Love the LORD God and love your neighbor". We talked about building relationships and compered it to building bridges. What we were encouraged to do is to take care of those relationships so they don't become like old bridges and fall apart. Again, we introduce for you a few photos.

čekanje na početak / čakanie na začiatok /
waiting for the beginning






Regula Stotz and Liljana Sjanta



No comments:

Post a Comment