Thursday, September 15, 2011

Putovanje / Cestovanie / Travelling

U vremenu od 30. Jula do 12. Avgusta 2011 sam se nalazio na veoma uzbudljivom putovanju u SAD. Posetio sam nekoliko gradova u tri savezne države. Predstavljao sam ne samo moju zajednicu u Kovačici, već i celu Metodističku crkvu u Srbiji. Usput sam mogao da zabeležim mnoge misli kao i slike. Misli koje sam zapisao možete naći na mom ličnom blogu: Polohlasné myšlienky. Napomena: postovi su na slovačkom (ali u svakom slučaju možete kliknuti ovde prevod i dobiti prevod onoga što sam napisao)! A slike koje sam usput uslikao možete naći u sledećem albumu: USA - August 2011.


V období od 30. júla po 12. august 2011 som sa nachádzal na veľmi vzrušujúcej ceste v USA. Navštívil som niekoľko miest v troch štátoch. Predstavoval som nie len môj zbor v Kovačici, ale aj celú Metodistickú cirkev v Srbsku. Cestou som mohol zaznačiť mnohé moje myšlienky a fotky. Moje zaznamenané myšlienky môžete nájsť na mojom osobnom blogu: Polohlasné myšlienky. Všetky príspevky sú v slovenčine! A fotky, ktoré som odfotil môžete nájsť v nasledujúcom albume: USA - August 2011.


From July 30th till August 12th 2011 I was on a very exciting trip to the USA. I have visited various towns in three states. I was representing not only my own church, but the whole Methodist Church in Serbia. I was able to write down many thoughts and take many pictures. Some of my recorded thoughts you can find at my personal blog: Polohlasné myšlienky. NOTE: All of the posts are in slovak only (although you can click here translation where the whole blog is translated so that you can get the gist of what I was trying to say)! All of the photos you can find in my web album: USA - August 2011.

No comments:

Post a Comment