Sunday, September 18, 2011

Kisač - 29-31.08.2011


U vremenu od 29-31 avgusta 2011, u Kisaču je održan susret voditeljica sestrinskih grupa iz većine naših zajednica. Bila je to mogućnost razmene ideja i iskustva, kao i mogućnost međusobnog ohrabrenja. Tema ovogodišnjeg sastanka je bila „Ljubi Gospoda Boga i ljubi bližnjega svoga“. Gost predavač je bila Regula Štoc iz Švajcarske. Osim nje, došle su i gošće iz Slovačke, ali i SAD-a. Iz Padine, kao i Kovačice bila je po jedna predstavnica. Pogledajte par slika:

V období od 29-31 augusta 2011, v Kysáči bolo konané stretnutie vedúcich sesterských skupín z väčšiny naších zborov. Bola to príležitosť pre výmenu nápadov a skúseností, tak ako aj príležitosť vzájomného povzbudenia. Téma tohtoročného stretnutia bola "Miluj Pána Boha a miluj svojho blížneho". Hosť prednášajúca bola Regula Stotz zo Švajčiarska. Okrem nej, boli hosťky aj zo Slovenska, ale aj z USA. Padina a Kovačica mali po jednej zástupkyni. Pozrite si zopár fotiek:

On August 29th-31st 2011, there was a women's groups leaders seminar held at Kisač United Methodist Church. Most of our local churches were represented. This was a possibility to exchange ideas and experiences, but also a time of mutual encouragement. This year's theme was „Love the LORD God and Love your neighbor“. Guest speaker was Regula Stotz from Switzerland. Besides her, there were guests from Slovakia and USA. Both Padina and Kovačica had one representative each. Here are some pictures:

zajednička slika / spoločná fotka / picture together

predavanje / prednáška / lecture

ručni rad / ručná práca / crafts


Susie - guest from USA puts on traditional Slovak headcovering

Kovačica / USA / Padina







No comments:

Post a Comment