Sunday, July 1, 2012

Spielmobil 2012 (30.6.2012)




I danas je bilo puno dvorište dece. Danas je bio treći, poslednji dan za naše najmlađe, što je naravno bilo tužna vest za sve. Danas smo u stvari imali dve grupe dece. Jedna grupa su bila deca iz Jabuke i Alibunara koja su tu bila upravo dok je bilo dosta jako sunce, ali njih čak ni to nije zaustavilo. Druga grupa, od 17h su bila deca iz Kovačice. Bili smo jako iznenađeni dečjom beskrajnom izdržljivošću - skakali su sve do poslednjeg trenutka. :) Vrlo smo ohrabreni jako pozitivnim komentarima dece i roditelja i želimo da i sledeće godine nastavimo u istom duhu. Takođe, želimo da izrazimo i zahvalnost svim roditeljima što su nam poverili svoju decu i što smo mogli da se igramo sa njima. Za nas je to bilo pravo zadovoljstvo! Naravno, to druženje ne mora biti samo jednom godišnje, već svake nedelje, od 15.30 h deca imaju mogućnost kod nas u zajednici da uče o Bogu, pevaju, igraju razne igre i sva deca su dobro došla. Deco, do viđenja.. :)



Aj dnes bol plný dvor detí. Dnes bol tretí, posledný deň pre našich najmenších, čo samozrejme bola smutná správa pre všetkých. Dnes sme vlastne mali dve skupiny detí. Jedna skupina boli deti z Jabuky a Alibunaru, ktorí tu vlastne boli cez najväčšie slnko, ale ich ani to neodradilo ani nezastavilo. Druhá skupina, od 17h znovu boli deti z Kovačice. Boli sme veľmi prekvapení detskou nekonečnou vytrvalosťou - skákali až do poslednej chvíle. :) Veľmi sme povzbudení veľmi pozitívnymi komentármi detí a rodičom a chceme naozaj aj budúci rok to zopakovať. Tiež, chceme vyjadriť svoju vďačnosť všetkým rodičom, že nám zverili svoje deti a že sme sa s nimi mohli hrať. Pre nás to bolo veľkým potešením! Samozrejme, to kamarátenie nemusí byť len raz ročne, ale každú nedeľu, od 15.30 h deti majú možnosť u nás v zbore sa učiť o Bohu, spievať, hrať rôzne hry a všetky deti sú vítané. Deti, do videnia... :)




Today, our backyard was full of children, again. Today was the third, last day for the children, which was a sad news for everyone. We actually had two groups today. One group were the children from Jabuka and Alibunar. They were actually here when it was the hottest, but it didn't stop nor hinder them. The second group, from 5 p.m. were the children from Kovačica. We were very surprised by the endless endurance of those kids - the were jumping up untill the last moment. :) We were very encouraged by so many positive comments of children and their parents and we really want to repeat it next year, too. We would also like to express our gratitude to all the parents for entrusting us their children to play with us. It was a great pleasure for us! Of course, this fellowship doesn't need to happen only once a year, but every Sunday at 3.30 p.m. the children have an opportunity in our church to learn about God, sing, play different games and all the children are welcome. Kids, untill we see again.. :)





























































































































































No comments:

Post a Comment