Monday, July 2, 2012

MOZAIK (1.7.2012)





Danas smo nastavili sa našim Jakovom. Naša tema je bila o jeziku, o tome kako je on mali ud a može da započne veliku vatru. Pričali smo o našem iskustvu s time kad je nas neko uvredio i kad smo mi nekoga uvredili. Želimo da se trudimo da stvarno govorimo dobre stvari i naša želja jeste da naša usta ne budu izvor iz koga će izvirati slatka i gorka voda, već samo slatka! Danas nam je bilo vrlo drago da smo imali dvoje novih posetilaca - Andrea i Marek. Pošto nam je trambolina i danas ostala, nakon časa smo ponovo mogli da se još malo igramo, dok tu trambolinu nisu rasklopili. Jedva čekamo sledeći sastanak i pozivamo i drugu decu da nam se priključe. :)



Dnes sme pokračovali s našim Jakubom. Naša téma bola o jazyku, o tom ako je on malý úd, ktorý dokáže zapáliť aj veľkú horu. Rozprávali sme sa o našej skúsenosti s tým keď niekto nás urazil a keď sme my niekoho urazili. Chceme sa snažiť, aby sme naozaj rozprávali dobré veci (alebo: dobrorečili) a naša túžba je aby naše ústa neboli prameň, z ktorého vychádza aj sladká aj horká voda, ale len sladká! Dnes sme boli veľmi radi, lebo sme mali dvoch nových navštevníkov - Andrea a Marek. Keďže nám trambolína ešte dnes zostala, po skončení sme si znovu mohli trochu zahrať, kým ju nerozobrali. Ledva čakáme budúce stretnutie a pozývame aj druhé deti, aby sa nám pridali. :)


Today we continued with our James. We talked about the tongue, about it being so small and yet being able to light a huge fire. We talked about our experiences when we someone has insulted us or when we have insulted someone else. We want to try to talk nothing but good things and our desire is that our mouth is not a spring that produces both fresh and salt water, but only fresh! We were very happy today that we had two new visitors - Andrea and Marek. Since the trampoline was still in the backyard, after our class we decided to play some more, until they disassembled it. We look forward to our next meeting and we invite the other children to join us. :)


No comments:

Post a Comment