Wednesday, June 6, 2012

Busy Monday


U ponedeljak smo se ponovo sreli, ali ne da nešto učimo, već da se pripremamo za Špil-mobil (28.6-1.7). Isekli smo ribice, lepili, sređivali našu prostoriju i ono što je najvažnije, imali smo predivno zajedništvo a pri tom smo praktično radili ono što smo juče naučili iz Jakova - da svoju veru možemo najbolje pokazati i uvećati onda kada budemo radili ono što nam Reč Božja kaže.






V pondelok sme sa znovu stretli, ale dnes nie aby sme sa niečo naučili, ale kvôli tomu, aby sme sa priprávali na Spiel-mobil (28.6-1.7). Stríhali sme rybky, lepili, upratovali sme našu miestnosť a to, čo je najdôležitejšie, mali sme krásne spoločenstvo v praktickom konaní včerajšej lekcie, kedy sa učili, že našu vieru najlepšie budeme ukazovať a rozhojňovať vtedy keď budeme konať podľa toho čo sme sa zo Slova Božieho naučili.


 

On Monday we were able to meet again, but today we did not meet to learn, but to prepare for upcoming Spiel-mobil (June 28th - July 1st). We cut out fish, glued them, tidied our room, but the most important thing was that we had a great fellowship by practically executing our lesson from yesterday, when we learned that the best way to show and grow our faith is to do what the Scripture tells us to do.



No comments:

Post a Comment