Tuesday, April 30, 2013

MOZAIK (2012/2013)



Već duže vreme nismo ništa napisali u vezi sa MOZAIKOM. Puno je razloga, da ih sme imenujemo, ali to u svakom slučaju želimo da popravimo! :) U poslednje vreme, u našem MOZAIK-u smo pošli na jedno putovanje "Biblijsko putovanje". Cilj nam je da naučimo 24 stiha. Stihovi koje naučimo želimo zaista da primenimo u naš život. Za svaki stih imamo neku priču iz Biblije, kad u stvari razgovaramo o toj priči i postavljamo razna pitanja i odgovaramo na njih. Na kraju radimo ručni rad i veoma se tome radujemo. Obavezno se svaki put i molimo a molimo se da nam se pridruže i mnoga druga deca, kako bismo zajedno proslavili Gospoda. Želeli bismo ponovo da pozovemo svu decu koja žele da uče o Bogu, da nam se pridruže svake nedelje u 15.30 h, kako bismo se zajedno pustili na Biblijsko putovanje.



Už dlhšiu dobu sme nenapísali nič ohľadom nášho MOZAIK-u. Dôvodov je veľa, aby sme ich všetky pomenovali, ale to každopádne chceme opraviť! :) V poslednej dobe na našom MOZAIK-u sme sa vybrali na cestu "Biblijsko putovanje" (Biblické cestovanie). Cieľom nám je, aby sme sa naučili 24 veršov touto cestou. Verše, ktoré sa učíme, chceme naozaj uplatniť do nášho života. Za každý verš máme nejaký príbeh z Biblie, kde sa o tom príbehu rozprávame a odpovedáme na otázky. Na konci stále máme nejakú ručnú prácu, z čoho naozaj máme radosť. Záväzne máme modlitby kde sa modlíme ešte pre mnohé deti, aby sa nám pridali, aby sme spolu oslávili nášho Boha. Chceme naozaj pozvať všetky deti, ktoré sa chcú učiť o Bohu, aby sa nám pridali, každú nedeľu o 15.30 h, aby sme sa spoločne vydali na Biblické cestovanie!



For a longer time we didn't write anything about our MOZAIK. There are too many reasons to count, but in any way we wish to remedy that! :) Lately, in our MOZAIK, we went on a journey called "The Bible Journey". It is our goal to lear 24 Bible verses. The Scripture we learn, we wish to apply in our lives. For each verse we have a corresponding Bible story and we talk about it and try to find answers for different questions about it. At the end, we usually have a handricraft which makes us really glad. We always set aside a time for prayer and we pray so that many other children would join us, to worship God together. We wish to invite all the children who wish to learn about God to join us every Sunday at 3.30 pm, and join us at this Bible journey.

























više slika / viac fotiek / more photos

No comments:

Post a Comment