Monday, May 9, 2011

1.5.2011




Prvomajski Omladinski Kamp 2011 - Kovačica, Nedelja 1.5.2011
Nedeljni dan je bio obeležen bogosluženjima, ne samo u Kovačici, već i u Padini. Naime, jedna grupa omladinaca je ostala kod nas u Kovačici (propovedao je Dragan Trajčevski iz Novog Sada), dok je druga polovina išla u Padinu (gde je propovedao Novica Brankov iz Šida; u prilogu slede slike sa oba bogosluženja). Nakon bogosluženja smo imali zajednički ručak i sa nekoliko ljudi iz zajednice, nakon čega je usledio oficijalni kraj kampa. Na dnu ovog članka, pored slika, možete naći i dva video intervjua sa nekoliko učesnika, kao i audio snimak jutarnjeg bogosluženja (u Kovačici).


Prvomájový Mládežnícky Kemp 2011 - Kovačica, Nedeľa 1.5.2011
Nedeľný deň bol označený bohoslužbami, nie len v Kovačici, ale aj v Padine. Totiž, jedna skupina mládežníkov zostala u nás v Kovačici (kázal Dragan Trajčevski z Nového Sadu), kým sa druhá skupina vybrala do Padiny (kde kázal Novica Brankov zo Šídu; v prílohe sledujú fotky z oboch bohoslužieb). Po bohoslužbách sme mali spoločný obed aj s niekoľkými ľuďmi zo zboru, po čom nasledovalo oficiálne ukončenie kempu. Na konci článku, okrem fotiek nájdete aj dva video interview s niekoľkými účastníkmi, ako aj audio záznam raných bohoslužieb (v Kovačici).


Day Weekend Youth Camp 2011 - Kovačica, Sunday May 1st 2011
On Sunday we had joint morning services, not only in Kovačica, but also in Padina. One half of the youth stayed with us in Kovačica (Rev. Dragan Trajčevski from Novi Sad UMC preached), while the other half went to be with Padina UMC (where Rev. Novica Brankov from Šid UMC preached; photos from both services follow). After the services we had a lunch together with a few people from the church, after which we parted our ways. At the bottom of this article, next to the photos, you can find two video interviews we made with a few participants of the camp and also the audio recording from the morning service (in Kovačica).




Bogosluženje u Kovačici / Bohoslužby v Kovačici / Worship Service in Kovačica:



Bogosluženje u Padini / Bohoslužby v Padine / Worship service in Padina:



Vreme ručka / Čas obedu / Lunch time:


video interview 1


video interview 2


propoved: Matej 26:41,45 (propovedao Dragan Trajčevski)
poslušati propoved

pesma: Hosana


1 comment:

  1. Lepe slike, lep vikend i mnogo dobro druzenje! Super, sve pohvale:)

    ReplyDelete