Sunday, May 8, 2011

29.04.2011



Prvomajski Omladinski Kamp 2011 - Kovačica, Petak 29.4.2011
Kao i prošlih godina, i ove godine smo bili u mogućnosti da organizujemo Prvomajski omladinski sastanak. Ove godine je to bilo u Kovačici, dana 29.04-01.05.2011. Okupilo se oko 40 mladih iz Kovačice, Padine, Jabuke, Stare Pazove, Šida, Novog Sada, Kisača, Vrbasa i Srbobrana. Tema kampa je bila Zajedno do cilja a taj naš zajednički cilj je večnost sa Gospodom Isusom Hristom. Iako smo imali ograničene uslove u mnogim stvarima, malo nam je bilo tesno, imali smo predivno zajedništvo jedni s drugima i mogli smo da upoznamo nove ljude, naučimo nove pesme. Prvog dana sastanka, u petak, smo imali koncert na kome su nam gostovali mladi iz Baptističke crkve u Padini. Želimo u par slika da vam predstavimo našu atmosferu.


Prvomájový Mládežnícky Kemp 2011 - Kovačica, Piatok 29.4.2011
Ako aj minulé roky, aj tohto roku sme boli v možnosti organizovať Prvomájový mládežnícky kemp. Tohto roku bol v Kovačici, v dňoch 29.04-01.05.2011. Zhromaždilo sa asi 40 mládežníkov z Kovačice, Padiny, Jabuky, Starej Pazovy, Šídu, Nového Sadu, Kysáča, Vrbasu a Srbobranu. Téma kempu je Spoločne k cieľu a ten náš spoločný cieľ je večnosť s Pánom Ježišom Kristom. Aj keď sme mali obmedzené podmienky v mnohých veciach, bolo nám trochu tesno, mali sme prekrásne spoločenstvo a mohli sme spoznať nových ľudí, naučiť nové piesne. Prvého dňa stretnutia, v piatok, mali sme koncert, na ktorom nám poslúžili mladí z Baptistickej cirkvi v Padine. Niekoľkými fotkami vám chceme zobraziť naše dojmy.


Labor Day Weekend Youth Camp 2011 - Kovačica, Friday April 29th 2011
Just as in previous years, we had the opportunity to organize a Labor Day Weekend Youth Camp. This year we were able to have it in Kovačica, April 29th - May 1st. We had around 40 participans, young adults from Kovačica, Padina, Jabuka, Stara Pazova, Šid, Novi Sad, Kisač, Vrbas and Srbobran. The theme of the camp was Together to the goal. Our common goal is eternity with our Lord Jesus Christ. Although we had limited conditions, it was a little bit crowded, we had a wonderful fellowship together and we could meet new people, learn new songs. On the first day of the meeting, on Friday, we had a concert where we had youth group from the Padina Baptist church perform for us. Again, we want to share our impressions with a few photos.






audio zapis sa koncerta / audio záznam z koncertu / audio recording from the concert
poslušati / vypočuť / listen


No comments:

Post a Comment