Sunday, October 16, 2011

15.10.2011



Danas smo u Novom Sadu. Zajedno se okupilo tridesetak omladinaca iz sedam naših zajednica (Novi Sad, Kisač, Srbobran, Šid, Stara Pazova, Jabuka, Kovačica) na jesenji sastanak sa temom "Zajedno do cilja 2". Bilo je to na neki način drugi deo Prvomajskog omladinskog sastanka ranije ove godine. Pored boravka u crkvi, išli smo i u šetnju do Petrovaradina. Uveče smo imali bogosluženje uz mnoštvo pesama, na kome je propovedao brat Miodrag Mihajlović, propovednik iz Vršca. Sa par slika vam predstavljamo atmosferu današnjeg dana.








Dnes sme v Novom Sade. Do kopy sa zhromaždilo asi tridsať mládežníkov zo siedmych našich zborov (Nový Sad, Kysáč, Srbobran, Šíd, Stará Pazova, Jabuka, Kovačica) na jesenné stretnutie s témou "Spoločne k cieľu 2". V istom zmysle to bolo pokračovanie Prvomájového mladežníckeho stretnutia, ktoré sa uskočnilo skorej tohto roku. Okrem zborových priestoroch, boli sme navštíviť pevnosť v Petrovaradíne. Večer sme mali bohoslužby, s množstvom piesní, na ktorých kázal brat Miodrag Mihajlović, kazateľ z Vršca. Niekoľkými fotkami vám predstavujeme dnešnú atmosféru.




We are in Novi Sad today. About thirty youth and young adults from seven UMC churches (Novi Sad, Kisač, Srbobran, Šid, Stara Pazova, Jabuka, Kovačica) came together for a Fall meeting with the theme "Towards the goal together 2". In a way, this was the continuation of the Youth Meeting in May. Besides the church premises, we visited the fortress across the Danube in Petrovaradin. In the evening we had a worship service, with a lot of songs and preaching was Rev. Miodrag Mihajlović from Vršac UMC. With a few photos we show you today's atmosphere.


































No comments:

Post a Comment