Tuesday, October 11, 2011

Kovačičanke u Beogradu


Hvala Gospodu što nam je omogućio da dana 08.10.2011 budemo na sestrinskoj konferenciji u Beogradu. Iz naše zajednice nas je bilo ukupno 5 sestara. Tema konferencije je bila: "Ne boj se, nisi sama". Zaista smo mogle čuti reči koje su bile nama na blagoslov a zajedno sa sestrama iz mnogih mesta mogle smo uživati i preispitati svoj život i naš odnos sa Gospodom. Govornica je bila sestra Ira Bogeska koja je zaista govorila u Božjoj mudrosti i sili i tako dotakla naša srca. Vreme smo proveli pevajući, slušajući i družeći se. Reči koje su mnogo puta bile ponovljene su bile: Ne boj se! i Ne plaši se! jer je Bog tvoj sa tobom! Sa par slika želimo da vam prenesemo bar delić atmosfere.





sestre iz Kovačice / sisters from Kovačica


Vďaka Pánovi, že nám dňa 8. Oktobra 2011 umožnil byť na sesterskej konferencii v Belehrade. Z nášho zboru bolo prítomných 5 sestier. Téma konferencie bola: "Neboj sa, nie si samá". Skutočne sme mohli počuť slová, ktoré nám boli k požehnaniu a spolu so sestrami z mnohých miest sme mohli preskúmať svoj vlastný život a náš vzťah k Pánovi. Hovorca bola sestra Ira Bogeska, ktorá naozaj hovorila v moci Božej a tak dotkla naše srdcia. Čas sme strávili spievajúc, počúvajúc a v spoločných rozhovoroch. Slová, ktoré mnohokrát boli zopakované boli: Neboj sa! Nestraš sa! lebo tvoj Boh je s tebou! Niekoľkými fotkami vám chceme preniesť aspoň kúsok atmosféry.


We are thankful to our Lord that he made it possible for us to attend a Women's Conference in Belgrade on October 8th 2011. There were 5 women from our church present. The theme of the conference was "Do not be afrait, you are not alone". Truly we could hear the words which were a blessing for us. Together with sesters from other towns, we could enjoy the time together but also examine our lives and our relationship with our Lord. The main speaker was sister Ira Bogeska who really spoke in the wisdom and power of God and has touched our hearts. We spent the day singing, listening and socializing. The words which were often repeated were: Do not be afraid! for the Lord your God is with you! With a few pictures we want to share our experience with you.














No comments:

Post a Comment