Friday, October 14, 2011

English Class






U četvrtak 13.10.2011 smo imali prvi čas kursa engleskog jezika za odrasle. U Padini takav kurs održavamo već godinu dana (tačnije od mog dolaska u Kovačicu) a sada smo mogli da otpočnemo i jednu grupu u Kovačici. Svako ko želi da nauči da govori engleski jezik (u grupi) još uvek može da nam se priključi. Za kasnije imamo u planu da uvedemo još jednu grupu - napredni! Časovi su ponedeljkom i četvrtkom od 19:30h u prostorijama naše crkve.







Vo štvrtok 13.10.2011 sme mali prvú hodinu kurzu angličtiny pre dospelých. V Padine taký kurz beží už celý rok (presnejšie od môjho príchodu do Kovačice) a teraz sme mohli začať so skupinou aj v Kovačici. Každý kto sa chce naučiť angličtinu (v skupine) môže sa nám ešte pridať. Neskôr plánujeme založiť aj ešte jednu skupinu - pokročilí! Hodiny máme pondelkom a štvrtkom o 19:30h v priestoroch našej cirkvi.







učimo izgovor / učíme sa výslovnosť
learning how to pronounce
On Thursday October 13th 2011 we had our first English class for adults. We already have such a course running in Padina for a year (right after I came to Kovačica UMC to be more precise) and now we were able to start a group in Kovačica, too. Anybody who wishes to learn English (in a group setting) can join us. We have a plan of having another group start at a later date - an advanced group. The classes are every Monday and Thursday at 7.30 pm in our church.

No comments:

Post a Comment