Sunday, October 2, 2011

Poseta 2 / Návšteva 2 / Visit 2



U subotu 24.9.2011, u našoj zajednici u Kovačici smo imali posetu iz Padine. Nekoliko dece iz Baptističke crkve su nas posetili kako bismo imali zajednički klub. Pored mnogih pesama koje smo zajedno pevali (pesme možete videti), učili smo i stih iz Biblije. Takođe, gledali smo i film "Hristova čuda", a bilo je i mnogo igre. Želimo da vam pokažemo par slika kroz koje bismo hteli da pozovemo i vas da nam se pridružite u našem klubu MOZAIK. Biće nam drago kad vas budemo videli među nama. :)
















V sobotu 24.9.2011, v našom zbore v Kovačici sme mali návštevu z Padiny. Niekoľko detí z Baptistickej cirkvi nás navštívili, aby sme mali spoločný klub. Pri mnohých piesňach, ktoré sme spievali (piesne môžete tiež vidieť), učili sme sa aj veršík z Biblie. Tiež, pozerali sme aj filmy "Kristove zázraky" a mali sme aj mnohé hry. Znovu vám chceme ukázať niekoľko fotiek, aby sme aj na taký spôsob zavolali všetkých vás, ktorí sa nám chcete pridať do klubu MOZAIK, že to môžete urobiť - s radosťou vás privítame. :)





On Saturday September 24th 2011, we had a special visit from Padina in our church in Kovačica. A few children from the Baptist church visited us, so that we could have a joint club gathering. Besides all the songs we sang (you can also see the songs), we learned a Bible verse, too. Also, we watched the movie "The Miracles of Jesus" and we had a lot of games. Again, we wish to show you some photos from this day so that everyone who wishes to join our club MOZAIK is free to do so - we will be glad to have you with us.





































No comments:

Post a Comment