Sunday, May 6, 2012

Saturday with Guests

Pivnice


U subotu smo nastavili sa našim putovanjem i posećivanjem naših zajednica. Noć smo proveli u Kisaču i nakon toga smo najpre krenuli ka Pivnicama, gde smo posetili naš dečji vrtić - "Korab". Nakon Pivnica smo išli za Srbobran i odatle za Vrbas. Nakon toga smo krenuli kući. Zahvalni smo Bogu što smo zaista mogli imati lepo vreme i što smo mogli posetiti ovoliko mesta.


Srbobran

V sobotu sme pokračovali s našou cestou a návštevou našich zborov. Noc sme trávili v Kysáči a hneď zrána sme išli do Pivnice, kde sme navštívili "Koráb" - detské útulné centrum. Z Pivnice sme išli do Srbobranu a odtiaľ do Vrbasu. Po tom sme išli domov. Vďační sme Pánovi, že sme mohli mať pekné počasie a že sme mohli navštíviť tieto miesta.

Vrbas

On Saturday we continued our trip of visiting our churches. We spent the night in Kisač and the first place we went to was Pivnice and "The Arc" - our church nursery school. After Pivnice we went to Srbobran and from there to Vrbas. After that we went home. We are thankful to God for giving us such a wonderful weather and for being able to visit so many places.



više fotografija // viac fotiek // more photos:

No comments:

Post a Comment