Wednesday, May 2, 2012

Yard Work (Spring '12)



Sa dolaskom proleća smo ponovo želeli da odradimo neke stvari u crkvenoj bašti - da posadimo cveće. Ovaj put, osim odraslih smo imali i najmlađe pomoćnike - Mozaik. Bilo je to u okviru našeg praktičnog rada koji smo još u subotu počeli - najpre su pomogli sa spremanjem unutra a sada je usledilo dvorište. Sada još da sačekamo da cveće lepo procveta i imaćemo zaista lepo dvorište i baštu.








S príchodom jari sme znovu chceli odrobiť niektoré veci v cirkevnej záhradke - zasadiť kvety. Tentokrát, okrem dospelých sme mali aj najmladších pomocníkov - Mozaik. Bolo to v rámci našej praktickej práce, ktorú sme ešte v sobotu začali - najprv nám pomohli s upratovaním vnútri a teraz prišiel dvor na rad. Teraz ešte počkať aj na kvety, aby rozkvitli a budeme mať naozaj krásny dvor a záhradku.







With the coming of the spring, we wanted to do some work in the church garden - to pland the flowers. This time, besides the adults, we had help from the youngest - from Mozaik. It was part of the this week's practical work we started on Saturday - first they helped us with the cleaning inside and now the turn was for the backyard. Now, we just have to wait for the flowers to bloom and we will truly have a beautiful yard and garden.





No comments:

Post a Comment