Saturday, March 17, 2012

Evanjelizácia v Kysáči


Danas (subota 17.3) sam imao priliku da budem na posebnom bogosluženju u Kisaču koje je ujedno predstavljalo kraj sastanka izvršnog odbora centralne konferencije za srednju i južnu Evropu Evangeličke metodističke crkve. Takođe, ovo veče je bilo puno programa, predstavili su se gosti iz raznih delova Evrope, ali i Srbije. Ovo veče je bilo u duhu evangelizacije te je program zaista bio bogat pesmama, prezentacijama, svedočanstvima kao i Reči Božje. Bili su prisutni delegati iz čak deset zemalja i iz nekoliko naših zajednica u Srbiji. Najveći doprinos u muzici su doneli braća i sestre iz Jabuke. Na ovih nekoliko slika možete videti kako nam je bilo.



Dnes (sobota, 17.3) som mal príležitosť byť na zvláštnych bohoslužbách v Kysáči, ktoré zároveň predstavovali koniec schôdze výkonného výboru centrálnej konferencie strednej a južnej Európy pre Evanjelickú metodistickú cirkev. Tiež, tento večer bol plný programu, rôzni hosti z rôznych častí Európy sa predstavili, ale boli tu aj hosti z iných zborov zo Srbska. Tento večer bol v duchu evanjelizácie, tak aj program bol naozaj bohatý na piesne, prezentácie, svedectvá ako aj Slova Božieho. Boli prítomní delegáti z až desiatich krajín a z niekoľkých našich zborov v Srbsku. Najväčší hudobný príspevok pre nás pripravili bratia a sestry z Jabuky. Na týchto niekoľkých fotkách môžete vidieť ako sme sa mali.



Today (Saturday, March 17th) I had the opportunity to be present at a special Worship service in Kisač, which was also marking the end of the meeting of the Executive committee for the Central conference of Central and Southern Europe of the United Methodist Church. Also, this evening had a full program and various guests from various countries introduced themselves and their work, but also guests from other Serbian churches were present. This evening was in the spirit of a Revival meeting and so there were quite a few songs, presentations, testimonies as well as the reading of the Scripture. Delegates from ten countries were represented, as well as delegates from other Serbian churches. Musical contribution was done by the brothers and sisters from Jabuka. In these few photos you can see how it went. 







pictures: courtesy of Dušan Tordaj

No comments:

Post a Comment