Monday, January 2, 2012

MOZAIK (1.1.2012)



Danas smo imali interesantan sastanak, još uvek u božićnom duhu i atmosferi. Nova godina je počela i odmah na početku smo imali klub po prvi put. Pričali smo o tome šta je Gospod učinio za nas u prošloj godini. U jednu flašu smo napisali naše molitve u prošloj godini i danas smo ih izvadili i mogli smo da vidimo kako nas Boh čuje i ponovo smo stavili druge molitve u tu istu flašu i verujemo da će Bog odgovoriti. Čuli smo priču o jednom dečaku koji se molio da Alisa primi Isusa u svoj život, što je ona i uradila. Ceo naš sastanak smo pričali o molitvi. Isto nam je bilo interesantno i što smo proslavili rođendan naše Katke i Anke, i mada nismo imali tortu, bar smo imali svećice. :) Otpevali smo nekoliko pesmica i igrali par igara i nastavili u novogodišnjoj atmosferi.



Dnes sme mali zaujímavé stretnutie, ešte stále vo vianočnom duchu a atmosfére. Začal nám nový rok a po prvýkrát v ňom sme mali klub. Rozprávali sme sa o tom čo Pán urobil pre nás v minulom roku. Do jednej fľaše sme si napísali modlitby minulého roku a dnes sme ich vybrali a videli ako nás Pán počuje a znovu sme vložili nové modlitby a veríme, že nám ich Pán vypočuje. Mohli sme tiež počuť príbeh o chlapcovi, ktorý sa modlil, aby Alica prijala Ježiša do svojho života a nakoniec to aj urobila. Celé naše stretnutie bolo o modlitbe. Tiež nám bolo zaujímavé aj že sme oslavovali narodeniny našej Katky a Anky, aj keď sme nemali tortu, mali sme aspoň sviečky. :) Zaspievali sme si zopár pesničiek a sme sa hrali a pokračovali v novoročnej atmosfére.



We had an interesting meeting today, which was still in the Christmas spirit and atmosphere. A new year began and we had our club for the first time. We talked about the things the Lord has done for us in the previous year. We put some written prayers into a bottle from last year and now we opened it and saw how the Lord answered our prayers and later on we put some new prayers that we hope the Lord will answer in the following year. We could also hear a story about a boy who prayed for a girl called Alice to receive Christ into her life, which she did. Our whole meeting was about prayer. Another interesting thing happened as we celebrated two birthdays - Katka and Anka. Even though we didn't have a cake, at least we had some candles. :) We sang a few songs and play some games and went on in a new year's atmosphere.














No comments:

Post a Comment