Monday, January 30, 2012

The Upper Room


U protekle dve nedelje smo opet mogli biti aktivni u nekim radovima. Ovaj put je to bila jedna od prostorija na spratu, veličine 23 m2, koju smo hteli da sredimo, kako bismo je mogli koristiti za razne aktivnosti. Ova prostorija na spratu je najveća a ostale tri nam ostaju za neku drugu priliku. Za sada se radujemo i zahvalni smo što smo uz pomoć pristiglih sredstava sa više strana uspeli da nastavimo uređenje našeg molitvenog doma. Zahvalni smo svakome ko je imao udela! Na ovim slikama možete videti kako je tekao rad prva tri dana. Plafon smo obložili stiroporom a zidove gipsanim pločama.




Minulé dva týždne sme znovu mohli byť aktívni v niektorých prácach. Tentokrát to bola jedna z miestností na poschodí, veľkosti 23 m2, ktorú sme chceli zriadiť, aby sme neskôr mohli používať za rôzne aktivity. Táto miestnosť je najväčšia miestnosť na poschodí a zostali nám ešte tri, niektorou inou príležitosťou. Za teraz sme radi, že sme s pomocou prostriedok, ktoré prišli z niekoľkých strán, že sme mohli pokračovať v zriadení našej modlitebne. Vďační sme pre každého, kto mal nejaký podieľ v tomto! Na týchto fotkách môžete vidieť ako prebiehala práca prvé tri dni. Strop sme obložili polystyrénom a steny sadrovými doskami.



The last two weeks we were quite busy here, since we were active doing a few works. This time, it was one of the rooms upstairs, which is about 245 ft2. We have wanted to do this for some time, to use it for various activities. This room is the largest of the rooms upstairs, and the remaining three are left for some other opportunity. For now we are glad to have been able to do this, thanks to resources which came from a few sources, that we are able to continue finishing our Church House. We are very grateful to everybody who took part in this process! On these photos, you can see the progress of what we have done the first three days. The ceiling was insulated with polystyrene and the walls with plasterboards.



























No comments:

Post a Comment