Saturday, April 7, 2012

Special MOZAIK (6.4.2012)



Današnji vanredni Mozaik smo proveli u probanju programa koji ćemo ove nedelje imati u našoj zajednici. To što je danas bilo interesantno je što smo otkrili da naša Alenka jako lepo crta i kako su to deca nazvala, to je njen talenat i svi smo zajedno Bohu zahvaljivali za nju i za sve nas, pošto svi mi imamo različite darove i želimo od sada sa njima Bogu da služimo. Pevali smo, molili se i verujemo da će nam program u nedelju dobro ispasti i da će biti na blagoslov svima nama. Za sada toliko a vidimo se opet u nedelju. :)




Dnešný mimoriadny Mozaik sme previedli skúšajúc program, ktorý budeme mať v nedeľu v zbore. To čo dnes bolo zaujímavé je, že sme uvideli že naša Alenka veľmi pekne kreslí a ako to deti nazvali, je to jej talent a všetci spolu sme ďakovali Bohu za ňu a za všetkých nás, preto že máme rozličné talenty a chceme sa odteraz učiť, aby sme s nimi Bohu slúžili. Spievali sme, modlili sme sa a veríme, že sa nám ten program podarí a že všetkým bude na požehnanie. Zateraz toľko a uvidíme sa znovu v nedeľu. :)





Today's special Mozaik was spent practicing the program that we wish to present on Sunday in the church. What was interesting today was that we realized that our Alenka draws wonderfully and as the other children called it - it's her talent and we all thanked the Lord for her and for all of us, too, because we all have different gifts and from now on we wish to learn how to serve God with them. We sang, we prayed and we believe that our program on Sunday will go well and that it will be a blessing for all of us. That's it for now and we'll see you again on Sunday. :)










No comments:

Post a Comment