Sunday, April 15, 2012

Subota u Padini



Dnešný deň (sobota, 14.4.2012) bol novým požehnaním pre nás. Mali sme príležitosť ísť do Padiny, kde sme sa stretli s inými deťmi z Padiny a Alibunaru. Stretnutie sa konalo v Baptistickej cirkvi v Padine a okrem nášho zboru, boli tam aj deti z Baptistickej cirkvi v Alibunari. Spolu nás bolo asi 30 detí, kde sme veselo a s radosťou spievali, modlili sa a učili o našom Pánovi. Téma nášho stretnutia bolo uzdravenie chromého a aby sme si to lepšie predstavili, deti účinkovali v programe a zahrali chromého človeka a štyroch priateľov, ktorí mu pomohli, aby prišiel pred Pána Ježiša. Otázka zaznela, či aj my máme takých priateľov, ktorí by také niečo pre nás urobili, alebo či sme my takí priatelia, aby sme také urobili pre niekoho iného. Učili sme sa verš (Lukáš 5,24 "Aby ste však vedeli, že Syn Človeka má na zemi mod odpúšťať hriechy"), mali sme kvíz a ručnú prácu, ako obvykle. Na konci sme hrali hry a samozrejme to najsladšie sme se nechali na koniec a to boli sladkosti, kedy sme mohli ešte trochu tráviť spolu čas. Domov sme odišli šťastní a spokojní a plní dojmov z toho čo sme sa o Ježišovi mohli naučiť.



Današnji dan (subota, 14.4.2012) je bio novi blagoslov za nas. Imali smo priliku da odemo u Padinu gde smo se susreli sa drugom decom iz Padine i Alibunara. Susret je održan u Baptističkoj crkvi u Padini a osim naše zajednice su bila prisutna i deca iz Baptističke crkve u Alibunaru. Zajedno nas je bilo 30 dece. Pevali smo veselo i sa radošću, molili se i učili o našem Gospodu. Tema našeg susreta je bilo isceljenje paralizovanog čoveka i kako bismo to još bolje zamislili, deca su takođe učestvovala u programui i odglumili su paralizovanog čoveka i četvoricu prijatelja koji su mu pomogli da dođe pred Gospoda Isusa. Zapitali smo se, da li i mi imamo prijatelje kao ovaj čovek koji bi bili spremni da urade takvo nešto za nas ili da li smo mi takvi prijatelji koji smo spremni za druge da činimo takve stvari. Učili smo i stih (Luka 5:24 "Ali da znate da Sin Čovečji ima vlast na zemlji da oprašta grehe"), imali kviz i ručni rad, kao i obično. Na kraju smo igrali igre i naravno, to najslađe smo ostavili za kraj - kolači uz koje smo mogli još koji tren da zajedno provedemo. Kući smo išli srećni i zadovoljno i puni utisaka o tome što smo o Isusu mogli da naučimo.



Today (Saturday, April 14th 2012) was another blessing for us. We had the opportunity to go to Padina where we met with other children from Padina and Alibunar. The meeting the held at the Padina Baptist Church and besides the children from our church, there were other from Alibunar Baptist Church. There were about 30 children. We sang joyfully and we prayed and learned about our Lord. The topic of today's meeting was the story of the paralyzed man and in order to picture it better, the children took part in the program and they did a little skit of the paralyzed man and his four friends who helped him to come to Lord Jesus. We asked ourselves if we had such friends, who would be willing to do such a thing for us or if we are a friend like that to someone else who needs our help. We learned a Bible verse (Luke 5:24 "But that you may know that the Son of Man has authority on earth to forgive sins"), had a quiz, we did some crafts, as we normally do. We left the best for last - the cookies :) and we used this also as a few more minutes to spend together. We went home happy and satisfied and full of impressions of what we have learned about Jesus.

















više slika ovde / viac fotiek tu / more photos here:








No comments:

Post a Comment