Friday, April 13, 2012

Easter Party '12 (Padina)



V utorok, 10.4.2012 sme znovu mali možnosť byť v Padine. Keďže tento týždeň máme veľkonočné prázdniny, bola to ideálna príležitosť kamarátiť sa. Hlavná časť nášho stretnutia bolo pozeranie filmu "Brother Bear 2" (Medvedí bratia 2). Okrem toho sme spievali (po slovensky ale aj po anglicky!). Na konci sme zaspievali aj jednu pieseň "Daj pravú ruku vpred" - a keďže sa ukazuje, urobili sme to vonku. Bolo nám pekne a dúfame, že aj čoskoro sa znovu stretneme. :)





U utorak, 10.4.2012 smo ponovo imali mogućnost da budemo u Padini. Pošto je ove nedelje uskršnji raspust, bila je to idealna prilika da se ponovo družimo. Glavni deo našeg sastanka je bilo gledanje filma "Brother Bear 2" (Legenda o medvedu 2). Osim ovog smo pevali (na slovačkom, ali i na engleskom!). Na kraju smo otpevali i jednu pesmu "Daj desnu ruku napred" - a pošto se peva sa pokazivanjem, uradili smo to napolju. Bilo nam je lepo i nadamo se da ćemo se uskoro ponovo susresti. :)





On Tuesday, April 4th 2012 we had the opportunity to be in Padina, again. Since this week is the Easter holiday, it was an ideal opportunity to hang out together. The main part of our meeting was watching a film called "Brother Bear 2". Also we sang a few songs (in Slovak, but also in English!). At the end we sang a song "You put your left hand in" (The Hokey Pokey song) and since it's a showing song, we went outside, as you can see. We had a great time and we hope to see each other again, soon. :)













No comments:

Post a Comment